TORNEIG DEL DIA DE LA DONA TREBALLADORA AL CLUB TENNIS MONTBUI (9/MARÇ/2014)

El passat diumenge 9 de març, el Club Tennis Montbui va organitzar el II torneig de tennis del dia de la dona treballadora.

Totes les participants van poder jugar partits individuals i també de dobles, els quals van clausurar el torneig.

Les inscripcions van ser gratuïtes i obertes a tota dona que volgués participar.

Durant la trobada, es va poder gaudir d’un temps fantàstic i de la participació d’unes dones amb ganes de passar un bon matí esportiu a les instal·lacions del Club Tennis Montbui.

Aquest torneig ha estat possible gràcies a les aportacions del Club Tennis Montbui i a la col·laboració de l’Arcadi Machón i de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

Aquest torneig pretén ser un clàssic en l’agenda del Club, que any rere any convida a totes les dones que vulguin jugar a tennis.

La junta del Club Tennis Montbui vol agrair la participació de totes les dones que van sumar-se a la celebració.

 

EMPAT DEL JÚNIOR FEMENÍ DAVANT EL CLUB TENNIS TARRAGONA (2/MARÇ/2014)

El passat cap de setmana, l’equip júnior femení del Club de Tennis Montbui va empatar davant el Club de Tennis Tarragona.
La igualadina Maria Grau es va emportar la victòria per 6-4/7-5/10-7 en un partit molt igualat e intens. La Marta Fàbrega no va comptar amb tanta sort i va perdre 3-6/4-6.
Pel que fa el dobles, el punt va ser pel club de Tennis Montbui, gràcies a una victòria molt treballada de la Maria Grau i la Marta Fàbrega.

 

GRAN JORNADA TENNÍSTICA AL CLUB TENNIS MONTBUI (23/FEB/2014)

El passat diumenge 23 de febrer es va disputar al Club Tennis Montbui el I Torneig de Tie­Break, una competició oberta i gratuïta que va aconseguir reunir molts aficionats al tennis disposats a gaudir d'un gran dia.

La participació del torneig va ser un èxit (més de 50 jugadors) i des de les 9 del matí fins ben passades les 14h les pistes del club es van omplir de jugadors, tant menuts com grans, amb moltes ganes de brindar bons partits als espectadors que van assistir a l'event. Després de moltes hores i partits molts durs pel mig, finalment es van poder conèixer els guanyadors i finalistes, que son els següents:

- Campionat sub 13 femení
--> Finalista: Meritxell Malet
--> Guanyadora: Alicia Llacuna

- Campionat sub 13 masculí
--> Finalista: Xavi Oliva
--> Guanyador: Biel Alcaraz

- Campionat absolut masculí
--> Finalista: Toni Fàbregas
--> Guanyador: Pau Trenado

Posteriorment a la finalització del torneig, es va realitzar una calçotada per a tots els participants i espectadors que van assistir a l'event i no es volien perdre la disputa de les finals del torneig social de dobles del club. A les quatre de la tarda començava la final en la categoria infantil en què la parella formada pel Nil Felip i l'Adrià Guerrero es va imposar al Marc González i l'Àlex Pomés per 6/4 6/7 6/1 després de dues hores i mitja de partit. I per a finalitzar aquesta gran jornada, es va disputar també la final de dobles en la categoria absoluta, en què va resultar guanyadora la parella formada pels experimentats J.M. Jericó i J.M. Cañizares, els quals van guanyar a el Toni i el Carles Fàbregas per un resultat de 6/3 0/6 6/4.

Podeu veure fotografies de l'event a la secció "Fotos" d'aquesta pàgina web.

 

EL CLUB TENNIS MONTBUI SUPERA AL CLUB TENNIS RIBES (8/DES/2013)

El passat diumenge 8 de desembre, l'equip infantil masculí del Club Tennis Montbui va derrotar a domicili al Club Tennis Tenismar per 4 a 1, en el Campionat Comarcal de Catalunya per equips.

Els jugadors del cadet masculí, que tot just inicien la primera fase d'aquest campionat, van superar als de St. Pere de Ribes en una victòria treballada. Per part montbuienca van jugar el Nil Felip, l'Adrià Aguilar, el Guim Perramon i l'Àlex Riba. Van guanyar el Nil (6/3 6/1), l'Adrià (6/1 7/6), el Guim (6/3 4/6 10/6) i la parella de dobles formada pel Nil i l'Adrià (9/7), mentre que l'Àlex va perdre en dos sets (6/3 6-3).

 

VICTÒRIA DEL CLUB TENNIS MONTBUI DAVANT DEL TENISMAR (24/NOV/2013)

El passat diumenge 24 de novembre, l'equip cadet masculí del Club Tennis Montbui ha derrotat al Club Tennis Tenismar per 3 a 2, en el Campionat Comarcal de Catalunya per equips.

Els jugadors del cadet masculí, que tot just inicien la primera fase d'aquest campionat, han superat als de Viladecans en un enfrontament força igualat. Per part montbuienca han jugat l'Albert Pomés, el Jaume Morera, el Biel Roca, el Pol Balcells i l'Ignasi Robert. Han guanyat l'Albert, l'Ignasi i la parella de dobles formada pel Biel i el Jaume. El Jordi ha caigut en dos sets, i el Pol ho ha fet en tres.

Cal destacar la bona actuació d'aquests joves esportistes, entrenats per l'equip Top Tennis, i agrair al Club Tennis Montbui i als seus patrocinadors fer possible participar en aquesta competició.

 

EL CLUB TENNIS MONTBUI ARRIBA ALS QUARTS DE FINAL DEL CATALUNYA PER COMARQUES (26/MAIG/2013)

El passat diumenge 26 de maig, l'equip cadet masculí del Club Tennis Montbui va caure derrotat davant del Club Tennis Vic per 3 a 0, en el Campionat Comarcal de Catalunya per equips.

Els jugadors del cadet masculí, que van completar la primera fase del Campionat de Catalunya per Comarques en primera posició, no han pogut superar al Club Tennis Vic en un enfrontament força igualat. Per part montbuienca van jugar el Jaume Morera, l'Albert Pomés i el Biel Roca. No en va, els partits de l'Albert i el Biel van haver de decidir-se al tercer set.

Pel gran campionat que han realitzat, cal felicitar a aquests joves esportistes, entrenats per l'equip Top Tennis, i agrair al Club Tennis Montbui haver fet possible participar en aquesta competició.

 

EMPAT DEL CLUB TENNIS MONTBUI DAVANT L'EGARA (10/MARÇ/2013)

El diumenge 10 de març, a les instal.lacions del CT Montbui, es van enfrontar l'equip júnior femení del CT Montbui i del Club Egara en el Campionat Comarcal de Catalunya per equips. El marcador final va ser de 2 a 2.

Els resultats dels partits disputats van ser els següents:

-Mònica Òdena va perdre contra Emi Martí per 4-6/5-7.
-Patricia Bertran va perdre contra Aina Solà per 1-6/3-6.
-Marta Fàbrega va guanyar contra Mercè Colom per 6-1/6-4.
-En el dobles, Mònica Òdena i Patricia Bertran van guanyar 6-3/6-3 a Aina Solà i Mercè Colom.

S'ha de felicitar a les jugadores del CT Montbui, les quals van realitzar bons partits, lluitant en tot moment fins al final en partits molt disputats.

 

VICTÒRIA DEL CLUB TENNIS MONTBUI AL GIMENO (03/MARÇ/2013)

El passat diumenge 3 de març, l'equip cadet masculí del Club Tennis Montbui va guanyar al Club Tennis Gimeno per 3 a 2, en el Campionat Comarcal de Catalunya per equips.

Per part montbuienca van jugar l'Albert Pomés, el Joel Junyent i el Pol Balcells.

Aquest és el cinquè partit del cadet en aquesta competició, i també la cinquena victòria, fet que els permet encapçalar la classificació juntament amb el Club Esportiu Corbera.

DERROTA DE L'ABSOLUT MASCULÍ

El passat dissabte dia 23 de febrer, l'absolut masculí del Club Tennis Montbui va rebre el Club Esportiu Universitari, el qual va guanyar a domicili per 4 a 1. El punt montbuienc el va aconseguir el Pau Trenado. Per part montbuienca, van jugar el Marc Ventura, el Carles Casajuana, el David Vives i el ja mencionat Pau Trenado. El David i el Marc van disputar també el partit de dobles.

 

SORT DIVERSA PELS EQUIPS DEL CLUB TENNIS MONTBUI (17/FEB/2013)

El passat dissabte l'equip infantil masculí del CT Montbui va visitar les instal.lacions del CT Esparraguera on es va disputar una jornada més del Campionat Comarcal de Catalunya per equips. El resultat va ser favorable als montbuiencs, que van guanyar per 3 a 2.

Els resultats dels partits disputats van ser els següents:

-Ignasi Robert va guanyar a Joel Pérez per 5-7/6-2/10-7 (Tie-break).
-Guim Perramon va guanyar a Pol Fernández per 6-3/6-2.
-Adrià Aguilar va perdre per 7-5/3-6/11-13 (Tie Break) contra Unai Aguilar.
-Jordi Riera va perdre contra Dani Morón per 7-6/1-6/7-10 /(Tie-break).
-En el dobles, Guim Perramon i Adrià Aguilar van guanyar als jugadors Pol Fernández i Unai Aguilar per 6-4/7-5.

S'ha de felicitar als jugadors del CT Montbui, els quals van realitzar bons partits, lluitant en tot moment.

DERROTA DE L'ABSOLUT MASCULÍ

També dissabte passat, l'absolut masculí del Club Tennis Montbui va rebre al Club Tennis Castelldefels, el qual va aconseguir una victòria a domicili per 4 a 1. L'únic punt es va aconseguir al partit de dobles. Per part montbuienca, els partits individuals els van jugar el Marc Ventura, el David Vives, el Pau Trenado i el Juan Manuel López. El David i el Pau van disputar també el partit de dobles.

 

DOBLE VICTÒRIA DEL CADET DEL TENNIS MONTBUI (16/GEN/2013)

El passat dissabte dia 26 de gener, l'equip cadet masculí del Club Tennis Montbui va guanyar al Club Tennis Ribes per un contundent resultat de 5 a 0, en el Campionat Comarcal de Catalunya per equips. Per part montbuienca van jugar el Jaume Morera (6-1/6-3), l'Albert Pomés (6-0/6-0), el Biel Roca (6-3/6-2), el Pol Balcells (6-2/5-7/7-6) i el Josep Piqué (6-4/6-1).

Igualment, el passat dissabte dia 20 de gener, el cadet montbuienc va superar al Club Tennis Ribes per 3 a 2 a domicili. Per part montbuienca van jugar i guanyar l'Albert Pomés i el Biel Roca tant en els partits individuals com en el doble. El Nil Bonet no va poder superar el seu contrincant, i el Josep Piqué finalment no va poder jugar per indisposició.

Aquest és el quart partit del cadet en aquesta competició, i també la quarta victòria, fet que els permet encapçalar la classificació.

 

CARA I CREU PER ALS EQUIPS DEL CLUB TENNIS MONTBUI (18/DES/2012)


VICTÒRIA DEL CADET MASCULÍ

El passat dissabte, l'equip cadet masculí del Club Tennis Montbui va rebre i superar al Club Tenismar per 4 a 1, partit que s'engloba en el Campionat Comarcal de Catalunya per equips. Per part montbuienca, van jugar i guanyar el Jaume Morera, el Joel Junyent, el Josep Piqué, el Nil Bonet i el Guillem Rubinat. A excepció del partit del Joel, que va perdre en el tercer set en un partit molt igualat, i del Josep, que va guanyar al tercer set, els partits van guanyar-se amb claredat en el marcador. Aquest és el segon partit del cadet en aquesta competició, i també la segona victòria, fet que els permet encapçalar la classificació de la lliga.


DERROTA DEL JÚNIOR FEMENÍ

També el passat dissabte a les instal.lacions del CT Montbui, van enfrontar-se l'equip júnior femení del CT Montbui i el Club Tennis Lleida en motiu del Campionat Comarcal de Catalunya per equips. El resultat va ser favorable a l'equip visitant, que va guanyar per 0 a 4.

Els resultats dels partits disputats són els següents:

-Paula García va perdre contra Xènia Sanjuan per 6-o/6-1.
-Júlia Mestres va perdre contra Júlia Raluy per 6-0/6-0.
-Berta Reyes va perdre contra Ares Gui per 6-0/6-0.
-El dobles el van disputar Paula García i Júlia Mestres contra Xènia Sanjuan i Júlia Raluy, van guanyar les visitants per 6-1/6-1.

Cal felicitar a les jugadores del CT Montbui, les quals van realitzar bons partits, lluitant en tot moment fins al final.

Ha estat el tercer partit del campionat i les jugadores del CT Montbui estan disposades a millorar els resultats, sempre sense deixar de lluitar en cap moment.

 

IX TORNEIG DE MINITENNIS AL CLUB TENNIS MONTBUI (25/NOV/2012)

Aquest passat diumenge, 25 de novembre, va tenir lloc al Club Tennis Montbui, la IX edició del torneig de minitennis que organitzava, una vegada més, l’equip TOP TENNIS, encapçalat pel Sr. Arcadi Manchón.

Hi van participar més de mig centenar de nens i nenes amb edats compreses entre 6 i 10 anys. Els participants van venir de diversos clubs de la comarca i rodalies: C.T. Vilanova del Camí; C.T. La Pobla de Claramunt; C.T. Vilafranca i C.T. Montbui.

El torneig estava format per dues competicions adaptades a les característiques tècniques i d’edat dels participants.

Els més petits van disputar de Jocs Competitius on en Gerard Peñaranda va obtenir la millor puntuació, en segon lloc va quedar la Carla Vilaseca i tercera va ser la Isolda esquerra, tots tres jugadors/es del C.T. Montbui. Aquesta competició va dirigida a la primera etapa del jugador, on aquest participa de diversos jocs tècnics i d’habilitat a la vegada que va iniciant-se, gairebé sense adonar-se’n, a la competició.

Els altres participants van disputar la competició de Minitennis. On el jugador del C.T. Vilafranca, Luís Rivera, va vèncer en una disputada final al jugador del C.T. Montbui per un resultat de 11 a 10. Aquesta competició completa la primera fase del jugador, on el jugador es prepara per poder jugar, en un futur immediat, partits del Circuit Juguem amb una pilota més dura i amb la pista gran de tennis.

Cal esmentar que també es va disputar la final del VI Torneig Circuit Juguem, on l’Alex Pomés es va imposar a l’Albert Chacón per 6/3 7/6, tots dos jugadors formats per l'equip TOP TENNIS a l'Escola del Club Tennis Montbui.

 

DERROTA DEL JÚNIOR FEMENÍ AL CAMPIONAT DE CATALUNYA (25/NOV/2012)

 

El dissabte 24 de novembre,a les instal.lacions del CT Montbui es van enfrontar l'equip júnior femení del CT Montbui i del Club Tenismar en el Campionat Comarcal de Catalunya per equips. El resultat va ser favorable per l'equip visitant, que va guanyar 1 a 3.

Els resultats dels partits disputats són els següents:

-Carlota Fàbregas va guanyar a Belén Hernández per 6-1/6-3.
-Mònica Òdena va perdre contra Sara Gómez per 6-0/6-0.
-Marta Fàbrega va perdre contra Marina Morales per 6-0/6-2.
-El dobles el van disputar la Mònica Òdena i la Paula García contra Laura Romero i Sara Gómez, van guanyar les visitants per 6-2/6-4.

S'ha de felicitar a les les jugadores del CT Montbui, les quals van realitzar bons partits, lluitant en tot moment fins al final.

Ha estat el segon partit del campionat i, en les ganes de jugar d'aquestes joves , es veu clarament que lluitaran fins al final per tal d'aconseguir bons resultats.

 

DUES VICTÒRIES I UNA DERROTA DELS EQUIPS DEL CLUB TENNIS MONTBUI (11/NOV/2012)

El passat dissabte, l'equip cadet masculí del Club Tennis Montbui va rebre i superar al Club Tennis Pallejà per un contundent 5 a 0, partit que s'engloba en el Campionat Comarcal de Catalunya per equips. Per part montbuieca, van jugar i guanyar els partits individuals l'Albert Pomés, el Josep Piqué, el Nil Bonet i el Guillem Rubinat. El Carles Marquilles i l'Albert Soler disputaren el partit de dobles. A excepció del partit de l'Albert Pomés, en què el seu contrincant va retirar-se quan l'anoienc s'avançava per 6 a 3 al primer set, tots els partits van guanyar-se en dos sets, i claredat en el marcador. Aquest és el primer partit del cadet en aquesta competició, que de moment ha pogut encarar amb bon peu.

DERROTA DEL JÚNIOR FEMENÍ

Per la seva part, el passat diumenge, a les instal.lacions del CN Sant Cugat, es van enfrontar l'equip júnior femení del Club Tennis Montbui i el CN Sant Cugat, igualment en el Campionat Comarcal de Catalunya. El resultat va ser favorable per l'equip local, que va guanyar 4 a 0.

Els resultats dels partits disputats van ser els següents:

-Carlota Fàbregas va perdre contra Núria Corominas per 7-5/6-0.
-Mònica Òdena va perdre contra Clara Dezcallar per 6-1/7-5.
-Patrícia Bertran va perdre contra Elisabet Viladot per 6-1/6-2.
-El dobles el van disputar la Marta Fàbrega i la Carlota Fàbregas contra Clara Dezcallar i Elisabet Viladot, van guanyar les locals per 6-1/6-2.

S'ha de felicitar a les les jugadores del CT Montbui, les quals van realitzar bons partits, lluitant en tot moment fins al final. Aquest és també el primer partit en aquesta competició, i les jugadores estan molt il·lusionades en aquesta competició. Tot i aquesta derrota, el seu joc ha deixat bones sensacions.

 

VICTÒRIA DE L'ALEVÍ MASCULÍ DEL TENNIS MONTBUI (03/NOV/2012)

 

El passat dissabte 3 de novembre, l’equip aleví masculí del Club Tennis Montbui va derrotar al Club Tennis Cubelles per un clar i contundent 5 a 0. L'enfrontament pertanyia a la primera fase de la lliga comarcal de Catalunya per equips.

Van jugar i guanyar per part montbuienca els jugadors Nil Felip, Gerard Valls, Joan Ambrós i Biel Alcaraz. Tant en els quatre partits individuals com en el partit de dobles, els jugadors van tenir un comportament exemplar, i van guanyar a base de constància, pocs errors no forçats i concentració.

Des d'aquí cal felicitar als joves jugadors montbuiencs, i la tasca realitzada per l'equip Top Tennis, empresa que gestiona l'Escola del Club Tennis Montbui.

 

CARA I CREU PER A L'INFANTIL MASCULÍ DEL CLUB TENNIS MONTBUI (14/OCT/2012)


Dissabte dia 13/10/2012 : C.T Montbui / C.T Cubelles 4-3

El passat dissabte dia 13 l’equip Infantil del C.T Montbui representat per: Jaume Morera Zamora, Biel Roca Carreras, Albert Pomes Pol, Joel Junyent Chandre i Pol Balcells Gil, van realitzar una eliminatòria maratoniana, on van sortir guanyadors per 4-3.

Els jugadors van tenir un comportament exemplar en tots els partits, demostrant una competitivitat increïble i tot això sempre recolzant-se entre ells, en equip.

L’eliminatòria es va resoldre als dobles amb la victòria de la parella 2 (Albert pomes i Biel Roca), però sense treure mèrit a la parella 1 (Joel Junyent i Pol Balcells) que tenien el seu dobles encarrilat al tercer set.

 

 

Diumenge dia 14/10/2012 C.T Acadèmia Sánchez Casal /C.T Montbui 7-0

 

L'endemà, el diumenge, els jugadors, van pagar l’esforç realitzat el dia abans, amb unes derrotes excessivament dures tenint en compte les bones actuacions del jugadors. Cal dir que els jugadors del C.T Acadèmia Sánchez Casal eren clarament superiors en rànquing i, tot i l'amargor de la derrota, els jugadors montbuiencs van estar orgullosos d'haver donat tot fins al final, i millorant aspectes que l’anterior dia no van fer bé.

 

INICI DE LA TEMPORTADA TENNÍSTICA 2012-13

Després del període vacacional, l'Escola del Tennis Montbui reprèn l'activitat aquest setembre. L'escola d'iniciació, perfeccionament, competició i adults ja ha inaugurat la nova temporada, i l'Escola Esportiva de Tennis es presenta el proper dissabte dia 29 de Setembre a les 12:00h a les pistes de tennis.

Informació sobre l'Escola Esportiva de Tennis: Les inscripcions ja es poden formalitzar al Local Social del Club Tennis Montbui, de dilluns a dijous de de 19 a 20h.

IMPORTANT: cal realitzar la inscripció i lliurar-la (a l'oficina del club) abans del dijous dia 26 de setembre. No et quedis sense plaça!!!!

 

VIII TORNEIG MINITENNIS AL CLUB TENNIS (6/MAIG/2012)

El passat diumenge 06 de maig, va tenir lloc al C.T.Montbui el VIII torneig de minitennis.

Va haver una gran participació, un total de 68 nens entre els 6 i 10 anys d’edat, procedents de diferents llocs com: C.T. La Pobla de Claramunt, C.T. Els Arcs de Pinedes d’Armengol, C.T. Vilafranca, C.T. Vilanova del Camí, C.T. Puigcerdà i C.T. Montbui.

El torneig es fragmentava en dos competicions: Jocs Competitius i Minitennis. La diada va ser un èxit en tots els sentits; des de l’organització, representada per l’equip TOP TENNIS, encapçalada pel director Arcadi Manchón ; el nivell i bon comportament dels participants i públic/familiars i; la col·laboració inestimable del Club Tennis Montbui.

En l’àmbit estrictament esportiu, la victòria d’en Toni Salgado del C.T. Montbui en els Jocs Competitius reflectint el bon treball realitzat durant tot l’any. I la victòria de l’Adrián Oya del C.T. Els Arcs en el Minitennis, on va guanyar una disputada final amb el seu company de club
en Raúl Luna.

Paral·lelament també es va disputar la final del V torneig Circuit Juguem, on en Gerard Valls, del C.T. Montbui, va vèncer per un 6/2 6/1 a en Biel Alcaraz, també del C.T.Montbui. Cal destacar que era la segona final consecutiva d’en G. Valls, aquesta vegada sent vencedor del torneig. I que en B. Alcaraz va ser un digne finalista després de realitzar un torneig excel·lent.

 

VICTÒRIA DE L'ABSOLUT MASCULÍ DEL TENNIS MONTBUI (22/ABRIL/2012)

El passat diumenge 22 d'abril, el Club Tennis Montbui va disputar a casa una jornada més del campionat de Catalunya per equips de clubs per comarques, en categoria
absolut masculí. L'eliminatòria va finalitzar 3 a 2 a favor del Club Tennis Montbui, que va saber plasmar el bon joc en el marcador final.

En primer lloc es van jugar els 4 partits individuals, amb els següents resultats:

- Cristian Barriles (CT Montbui) va guanyar per 6-3/6-2 a Tristan Dauphin.
- Pau Trenado va guanyar per 6-4/6-1 a Jacques Delaunay.
- David Marfil va perdre 6-0/6-0 davant de Xavier Vila.
- Jordi Torres va guanyar per 6-4/6-4 a Mateo Guillaume Vienne.

El partit de dobles el van disputar els locals Cristian i Jordi davant de Tristan i Xavier. El resultat va ser de 6-4/7-6 pels visitants.

 

DERROTA DELS EQUIPS DEL CLUB TENNIS MONTBUI (14/ABRIL/2012)

El passat dissabte 14 d'abril, el Club Tennis Montbui va disputar a casa una jornada més la Lliga Comarcal de Catalunya per equips, en categoria
cadet femení. L'eliminatòria va finalitzar 4 a 0 a favor del Club de Tennis Sant Boi, que va saber plasmar el bon joc en el marcador final.

En primer lloc, varen realitzar-se els 3 partits individuals, que van acabar amb els següents resultats:

-Carlota Fàbregas va perdre 6-1/6-2 contra Andrea Balcells.
-Marta Fàbrega va perdre 6-1/6-1 contra Judith Carrasco.
-Maria Grau va perdre 6-0/6-1 contra Alba Pérez.

El partit de dobles el van disputar les locals Marta Fàbrega i Diana Jericó contra Judith Carrasco i Alba Pérez. El resultat va ser de 6-2/6-2.

-ALEVÍ MASCULÍ

Igualment, dissabte passat l'equip aleví masculí del Tennis Montbui va jugar davant del Club Tennis Cubelles. El resultat va ser de 3 a 1 a favor dels de Cubelles. Els membres de l'equip montbuienc van ser Nil Felip, Adrià Aguilar i Marc Gonzalez, els quals van fer bons partits tot i que l'únic en aconseguir la victòria va ser en Marc. Tot i així, és remarcable el paper dels tres jugadors, tant en el partit de dobles, disputat pel Nil i l'Adrià, com en els individuals.

 

DERROTA DEL FEMENÍ DEL CLUB TENNIS MONTBUI (17/MARÇ/2012)

El passat dissabte 17 de març, el Club Tennis Montbui va disputar a casa una jornada més de la Lliga Comarcal de Catalunya per equips en categoria cadet femení, enfrontament que va finalitzar 4 a 0 a favor del CT Vilafranca, el qual va fer un bon joc.

En primer lloc, varen realitzar-se els 3 partits individuals amb els següents resultats:

-Patricia Bertran va perdre 6-1/6-1 contra Marina Just.
-Mònica Òdena va perdre 6-1/6-0 contra Ainhoa Minet.
-Diana Jericó va perdre 6-1/6-0 contra Marrta Ibáñez.

El partit de dobles el van disputar les locals Berta Reyes i la Diana Jericó davant de la Marina Just i l'Alba Ainhoa Minet. El resultat va ser de 6-1/6-1 a favor de les jugadores visitants.

 

EL CLUB TENNIS MONTBUI, CAMPIÓ DE CATALUNYA PER EQUIPS! (10/MARÇ/2012)

Aquest dissabte 10 de març el Club Tennis Montbui s'ha alçat vencedor del Campionat de Catalunya per Equips en categoria infantil, grup coure, trofeu J.A Samaranch 2012.

Els montbuiencs han derrotat a la final al C:T. Cubelles per 4 a 1. La final s'ha disputat a les instal·lacions del Club tenis Montbui.

Per part del CT Montbui, han jugat els següents alumnes: Jaume Morera, Biel Roca, Albert Pomés, Pol Balcells, i Joel Junyent. En Joan Marc Pomés no va poder disputar la final per decisió tècnica, però forma part de l'equip que ha arribat a la final.

Gràcies a aquest important triomf, l'equip infantil del Club Tennis Montbui puja al grup bronze, en el qual l'any que ve hi disputarà el torneig.

 

EL CLUB TENNIS MONTBUI ACCEDEIX A LA FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS (03/MARÇ/2012)

Aquest dissabte dia 3 de març es va disputar a les pistes del Club tenis Montbui l'eliminatòria corresponent a les semifinals del campionat de Catalunya per equips en categoria infantil, grup coure, trofeu J.A Samaranch 2012.

Els partits començaren a les 12:30 del migdia i enfrontaren al CT Montbui contra el CT Sícoris de Lleida, dos equips que arribaven a aquesta eliminatòria per mèrits propis i havent derrotat prèviament al Gimnàstic de Tarragona i Júnior FC respectivament.

Per part del CT Montbui formaven equip: Jaume Morera, Albert Pomés, Pol Balcells, Joel Junyent, i Joan Marc Pomés, tots ells alumnes de l’escola del Club Tennis Montbui, gestionada per l'empresa Top Tennis.

El resultats foren els següents: Joan Marc Pomés guanya a David Galiano per 6/1 6/4, Pol Balcells perd contra Miguel Galeote per 6/3 6/4, Joel Junyent guanya a Pau Dueñas per 6/4 6/3, Albert Pomés guanya a Esteve Torrent per 6/3 6/3 , i Jaume Morera guanya a Pau Isern per 6/3 6/1. Els partits duraren aproximadament fins les 16:00 hores.

Al finalitzar els 5 primers partits i quedar l'eliminatòria decidida per 4 a 1, els capitans de ambdós equips decidiren no disputar els partits de dobles, ja que aquests no eren trascendents.

Cal felicitar tots els jugadors montbuiencs per l’esplèndida victòria i desitjar-los molta sort en la propera eliminatòria que serà, de fet, la final, contra el vencedor de la confrontació entre el CT Cubelles i el CT Vilafranca.

 

CLARA VICTÒRIA DEL CLUB TENNIS MONTBUI DAVANT DEL GIMNÀSTIC DE TARRAGONA (25/FEBRER/2012)

El passat dissabte dia 25 de febrer, l'equip infantil masculí del Club Tennis Montbui es va desplaçar a Tarragona, on hi va disputar la jornada corresponent del Campionat de Catalunya per Equips davant del Gimnàstic. Els montbuiencs es van imposar per un contundent resultat de 5 a 0.

El membres de l'equip montbuienc van ser el Jaume Morera (6-1/6-1), l'Albert Pomés (2-6/6-4/6-2), el Joel Junyent (6-1/6-3), el Pol Balcells (6-4/6-7/6-4) i en Joan Marc Pomés (5-7/6-4/6-0).

 

EL CLUB TENNIS MONTBUI GUANYA AL VALLPINEDA (18/FEBRER/2012)

El passat dissabte 18 de febrer, l'equip aleví masculí del C.T. Montbui es va imposar al C.T. Vallpineda per un resultat de 4 a 1.

El membres de l'equip montbuienc Nil Felip, Pol Marín i Pol Roca van guanyar els seus respectius partits individuals, mentre que el Xavi Oliva, tot i fer un gran partit, va acabar perdent en el tercer set.

El partit de dobles, jugat pel Xavi i el Nil, després d'un ajustat enfrontament, els montbuiencs van acabar imposant-se, i així obtenint l'últim punt de la confrontació.

 

EL CLUB TENNIS MONTBUI CAU DAVANT DEL TENNIS SANT BOI (22/GENER/2012)

El passat dia 22 de gener, el Club Tennis Montbui va disputar una jornada més de la Lliga Comarcal de Catalunya per equips femení, a les pistes del Club de Tennis Sant Boi, en la categoria cadet femen. L'eliminatòria va finalitzar 4 a 0 a favor de l'equip local, el qual va fer un bon joc.

En primer lloc, varen realitzar-se els 3 partits individuals amb els següents resultats:

-Patricia Bertran va perdre 6-0/6-0 contra Andrea Balcells.
-Mònica Òdena va perdre 6-0/6-1 contra Judith Carrasco.
-Marta Fàbrega va perdre 6-0/6-1 contra Alba Pérez.

Pel que fa al partit de dobles, el disputaren Júlia Mestres i Berta Reyes contra Judith Carrasco i Alba Pérez, les quals ja havien jugat els seus partits individuals. Les jugadores locals van guanyar 6-0/6-0. Era el debut de les jugadores montbuienques en aquest campionat.

 

EL TENNIS MONTBUI GUANYA AL CUBELLES (21/GENER/2012)

El passat dissabte (21 de gener), l'equip aleví masculí del C.T. Montbui ha guanyat al CT. Cubelles per un resultat de 3 a 2.

Tot i ser el C.T. Cubelles un difícil rival, els jugadors del C.T Monbui han demostrat un alt nivell de joc i li han pogut plantar cara.

Per part montbuienca han jugat el Nil Felip, Adrià Aguilar, Pol Marín i Marc Gonzalez.

El Nil ha acabat guanyant el seu partit individual amb un resultat de 6-3/1-6/10-7; l'Àdrià ha guanyat el seu partit amb facilitat amb un resultat de 6-1/6-2. El Pol, tot i fer un bon partit, ha perdut per 0-6/1-6, a l'igual que el Marc, que ha acabat perdent en el tercer set, 7-5/0-6/2-10.

Amb el resultat de 2 a 2, l'Adrià i el Nil han sabut decidir l'enfrontament tot guanyant un ajustat partit de dobles, el resultat del qual ha estat 6-3/7-6.

 

INICI DE LA TEMPORTADA TENNÍSTICA 2011-12 (SETEMBRE/2011)

Després de l'aturada vacacional, l'Escola del Tennis Montbui reprèn la seva activitat aquest Setembre. L'escola d'iniciació, perfeccionament, competició i adults ja ha inaugurat la nova temporada, però l'Escola Esportiva de Tennis es presenta el proper dissabte dia 24 de Setembre a les 12:00h a les pistes de tennis.

Informació sobre l'Escola Esportiva de Tennis: Les inscripcions ja es poden formalitzar al Local Social del Club Tennis Montbui, de dilluns a dijous de de 19 a 20h.

IMPORTANT: cal realitzar la inscripció i lliurar-la (a l'oficina del club) abans del dijous dia 22 de setembre. No et quedis sense plaça!!!!

 

JORNADA DE PROMOCIÓ DEL TENNIS PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT (15/MAIG/2011)

El passat diumenge dia 15 de maig, a les instal·lacions de la Vall d'Ebron de la Federació Catalana de tennis, els alumnes del Taller Àuria d'Igualada (que ja fa dos anys entrenen al Club Tennis Montbui amb l'equip Top Tennis, dirigit per l'Arcadi Manchón) han tingut l'oportunitat d'assistir a la Jornada de promoció del tennis per persones amb discapacitat.

Una seixantena d'alumnes de tot Catalunya han gaudit d'una jornada intensiva de tennis: jocs de psicomotricitat, exercicis de dreta, revés i volea i zona lúdica amb inflables, entre d'altres.

També han tingut l'honor de poder estar amb el Sergi Bruguera (campió de Rolland Garros en dues edicions), i han conegut al president de la Federació Catalana de Tennis, el Sr. Francesc Orriols.

Els alumnes del Taller Àuria que han participat són el Christian, el Juan Ramón, el Toni, el Carles, la Laura i la Montse. Tots ells s'ho han passat d'allò més bé i de ben segur que recordaran aquesta experiència.

Des de l'equip Top Tennis, agraïm a la Fundació i al Taller Àuria la confiança en el nostre equip i en el Club Tennis Montbui.

 

JORNADA INTENSIVA AL CLUB TENNIS MONTBUI (8/MAIG/2011)

El passat diumenge dia 8 de maig es disputà a les pistes del Club Tennis Montbui el X campionat de minitennis i la final del Circuit Juguem de la Federació Catalana de Tennis.

 

A dos quarts de deu del matí, un total de setanta-vuit nens començaren a disputar els partits. Dividits en diversos grups, jugaren cinc partits en forma de lliga, i els millors classificats prengueren part a la fase final per eliminatòria.

 

Sota la direcció de l’equip Top Tennis, el qual organitzava l’event i gestionava el correcte funcionament del mateix, prengueren part nens d’arreu de la comarca, així com també alguns de fora d’ella. Participaren nens del Club Tennis Montbui, del Club Tennis Vilafranca i del Club Tennis Vilanova del Camí, entre d’altres.

 

Paral·lelament a la pròpia competició de minitenis, en una pista s’organitzaren jocs competitius, principalment jocs d’habilitats amb raqueta i coordinació, incloent també una prova de punteria amb regals diversos per als nens. Aquesta prova estava destinada als més menuts, ja que per a alguns era la primera vegada que competien en una trobada d’aquest tipus. Els millors també foren premiats amb trofeus, i tots els nens obtingueren una medalla com a reconeixement per la seva participació i el correcte comportament.

 

Un cop finalitzada la primera fase de lliga, els millors classificats prengueren part a la fase final. Aquesta es disputà per eliminatòries i tan sols el guanyador avançava ronda. Cal lloar el gran nivell mostrat per tots els participants, prova d’això és el gran nombre de partits ajustats que esdevingueren.

 

Passades quasi dues hores des de l’inici de la prova, tingué lloc la gran final, la qual la disputarenl’Alex Pomés, del Club Tennis Montbui, i Joan Banyuls, del Club Tennis Vilafranca. L’Alex Pomés es va endur la victòria al torneig per un ajustat 11 a 8.

 

D’altra banda, a la pista número quatre es disputà en paral·lel la final del Circuit Juguem de la Federació Catalana de Tennis. Hi participaren dos jugadors del Club Tennis Montbui, en Nil Felip i en Jordi Valls. El resultat fou favorable a el Nil Felip per un ajustadíssim 4/6 6/4 i 10 a 5 en el super tie-break. Cal felicitar a ambdós jugadors pel gran nivell mostrat i la correcta progressió en l'aprenentatge.

 

Un cop finalitzades les tres competicions tingué lloc l’entrega de trofeus. Aquesta fou realitzada per part del director de Top Tennis, l’Arcadi Manchón, i el molt honorable alcalde de Santa Margarida de Montbui Teo Romero.

 

Cal agrair la tasca realitzada per tots els membres de l’equip Top Tennis sense els quals no hagués estat possible realitzar un esdeveniment d’aquestes característiques.

 

EL CLUB TENNIS MONTBUI CAU PER LA MÍNIMA DAVANT DEL TENNIS 5 PONTS (12/ABRIL/2011)

El passat dia 26 de Març, el Club Tennis Montbui va disputar una jornada més del Campionat de Catalunya per equips a les pistes del Club de tennis 5 Ponts, eliminatòria que va finalitzar 3-2 a favor de l'equip local, el 5 Ponts.

En primer lloc, varen realitzar-se els 4 partits infantils amb els següents resultats:

Albert Pomés s’imposà sobre David Ortega per 6/2 al primer set i, anant 2/0 al segon, abandonà per lesió. Jaume Morera sobre Ferran Pavon s’imposà per 6/2 6/2 . Roger Hernàndez s’imposà sobre Guillem Rubinat per 6/2 6/1 i Àlex Fuentes s’imposà sobre Nil Bonet per 6/0 6/1.

Pel que fa referència al partit de dobles, el disputaren Jaume Morera i Guillem Rubinat contra Ferran Pavon i Roger Hernàndez. Va ser un partit d’una llarga, aproximadament dues hores i mitja, on es va poder apreciar un bon nivell tennístic per part d'ambdós equips. El resultat però, va concloure amb un ajustat: 7/6 7/6 de l'equip del 5 Ponts.

El Club Tennis Montbui agraeix novament als seus espònsors Moix, Clínica Dental Montbui i Centre de Gestió, la seva inestimable col·laboració.

 

EL CLUB TENNIS MONTBUI, AL "CIRCUIT JUGUEM" DE VILAFRANCA (05/ABRIL/2011)

El passat diumenge dia 3 d'abril es disputà, a les pistes del Club Tennis Vilafranca, el segon torneig del "Circuit Juguem" de la Federació Catalana de Tennis, amb una gran participació de jugadors.

Per part del Club Tennis Montbui, varen assistir els jugadors següents: Marc Muntaner, Pol Calleja, Joan Ambrós, Nil Felip, Pol Robert, Miquel Robert, Marc González, Biel Alcaraz, Ferran Vinardell i Pol Roca.

Els enfrontaments començaren a les 3 de la tarda, amb poc sol i una mica d'aire, fet que va dificultar la pràctica normal d'aquest esport.

Els jugadors d'ambdós clubs es varen dividir en cinc grups, i tots disputaren un mínim de tres partits, en format de lliga.

Els partits foren força disputats tot i enfrontar-se jugadors benjamins, la majoria amb no gaire experiència en competició.

Cal destacar el comportament exemplar que demostraren tots els jugadors presents i, en aquesta línia, cal felicitar els seus respectius clubs.

Per part montbuienca, es classificaren per a la fase final Joan Ambrós, Nil Felip, Pol Roca, Marc González i Marc Muntaner.

El torneig finalitzà a les 6 de la tarda, tot donant fe de la gran quantitat de partits dels que varen poder gaudir tant els propis jugadors com els espectadors.

El proper cap de setmana es disputarà el quadre final d'aquest torneig novament a les instal·lacions vilafranquines.

Com sempre, el Club Tennis Montbui agraeix enormement a Jardineria Moix, Clínica Dental, Centre de Gestió i a l'equip Top Tennis la seva col·laboració.

 

EL JÚNIOR MASCULÍ MONTBUIENC S'IMPOSA AL TENNIS MAR (05/ABRIL/2011)

El passat dissabte 4 d'anril es va disputar el penúltim partit de la lliga comarcal de l'equip júnior masculí. Va ser contra el Club Tennis Mar, de Castelldefels. Els jugadors montbuiencs es van imposar per 4-1 davant l'equip rival. Cristian Bariles va perdre per un ajustat partit 6/3 - 6/4, Santi Òdena va guanyar per 6/0 - 6/1, Nil Florensa també va guanyar per 6/2 - 6/3 i Marc ventura també va aportar un punt a l'equip guanyant per 6/4 - 6/4. Els dobles, formats per Cristian i Santi també van fer un bon paper guanyant per 6/3 - 6/3. A l'equip júnior masculí només li queda una confrontació contra el Club Tennis Cubelles per acabar la lliga. Cal destacar que aquesta segona ronda els resultats han estat molt més bons que no pas la primera ronda.

 

AMISTÓS FEMENÍ, A MANRESA (05/ABRIL/2011)

El dissabte 2 d'abril, a les instal.lacions del CT Manresa, es van disputar diferents partits amistosos entre les jugadores locals contra les jugadores del CT Montbui.
Per la majoria de les jugadores montbuienques, eren els seus primers partits i els van disfrutar molt, jugant a un bon nivell de joc, oferint-nos uns partits molt disputats.

 

EL CADET FEMENÍ DEL TENNIS MONTBUI CAU DAVANT DE L'ANDRÉS GIMENO (05/MARÇ/2011)

El passat dissabte 5 de març, l'equip cadet femení del Club de Tennis Montbui es va enfrontar al Club de Tennis Andrés Gimeno a les instal·lacions montbuienques, en una nova jornada del Campionat de Catalunya per equips de clubs per comarques.

El resultat va ser de 3 a 1 a favor de l'equip visitant, que van demostrar una major experiència i nivell de joc, superior a les jugadores montbuienques.

Els resultats dels partits van ser:

Paula Moreno va perdre contra Silvia Hortelano 6-1/6-0.
Diana Jericó va perdre contra Neus Palacios 6-0/6-0.
Janna Homs va guanyar a Alessandra Maya per 6-4/6-4.
En el dobles, Paula Moreno i Diana Jericó van perdre 6-4/6-4 contra Silvia Hortelano i Neus Palacios.

El Club Tennis Montbui agraeix novament els seus espònsors Moix, Centre Dental Montbui i Centre de Gestió, per la seva inestimable col·laboració.

 

EL JÚNIOR MASCULÍ DEL TENNIS MONTBUI PERD DAVANT DEL CUBELLES (06/FEB/2011)

El passat dissabte, l'equip júnior masculí del Club de Tennis Montbui ha finalitzat la primera volta del Campionat Comarcal de Catalunya enfrontant-se al Club de Tennis Cubelles, a les instal·lacions montbuienques. El resultat ha estat de 4 a 1 a favor de l'equip visitant.

Per part montbuienca, els jugadors Santi Òdena, Marc Ventura i Carles Casajuana no van poder superar els seus rivals. Cal destacar, però, el partit de l'últim jugador, que va disputar un partit molt ajustat a tres sets. Nil Florensa va guanyar el seu individual, donant l'únic punt a l'equip. El dobles format per Santi Òdena i Marc Ventura també es va perdre.

El Club Tennis Montbui agraeix novament els seus espònsors, Moix, Centre Dental Montbui i Centre de Gestió, per la seva inestimable col·laboració.

 

EL TENNIS MONTBUI CAU DAVANT DEL C.T. VILAFRANCA (23/GEN/2011)

El passat diumenge dia 23 de gener, a les instal·lacions del Club Tennis Montbui, es van enfrontar l'equip local davant del CT Vilafranca, en la categoria cadet femení del Campionat de Catalunya per equips de clubs per comarques. El Club Tennis Montbui va perdre per 3 a 1.

Els resultats dels partits van ser els següents:

-Carlota Fàbregas va guanyar a Clara Bosch per 6-3/6-4.
-Mònica Òdena va perdre contra Marina Just per 2-6/0-6.
-Janna Homs va perdre contra Ainhoa Minet per 2-6/3-6.
-En el dobles, Patricia Bertran i Janna Homs van perdre contra Marina Just i Elisa Miquez per 2-6/3-6.

 

UN NOU DERBI MONTBUIENC, PER AL CLUB TENNIS MONTBUI (15/GEN/2011)

El passat dissabte dia 15 de gener es van enfrontar el Club Tennis Montbui i el CE Moreres en categoria infantil masculí, al Campionat Comarcal de Catalunya de tennis en categoria infantil masculí.

En aquest derbi montbuienc, la victòria se la va endur el Club Tennis Montbui per 4 a 1, tot demostrant que han començat l’any tal com van acabar: guanyant la seva eliminatòria i lluitant per a poder entrar en la fase final.

Per part del Club Tennis Montbui van jugar els següents jugadors: Albert Pomés, Jaume Morera, Guillem Rubinat i Joan Marc Pomés.

El Club Tennis Montbui agraeix novament els espònsors Moix, Centre Dental Montbui i Centre de Gestió per la seva inestimable col·laboració.

 

EL DERBI MONTBUIENC, PER AL CLUB TENNIS MONTBUI (18/DES/10)

El passat 18 de desembre, l'equip júnior masculí del Club Tennis Montbui va imposar-se per 5 a 0 al C.E. Les Moreres, en la tercera jornada del campionat comarcal de Catalunya.

Pel que fa als enfrontaments, Santi Òdena va guanyar per 5/7 - 6/2 - 10-3 (tie break) a Josep Morera. Carles Casajuana va imposar-se per 6/3 - 6/3 davant de Txema Cerdan. Marc Ventura va aconseguir el tercer punt en guanyar per 6/2 - 6/2 a Juan Manuel López. Pau Villanueva també va guanyar per 6/4 - 6/4 a Àlex. I el cinquè punt va ser el dobles per l'equip del CT Montbui en guanyar per 6/4 6/4.

El Club Tennis Montbui agraeix novament els espònsors Moix, Centre Dental Montbui i Centre de Gestió per la seva inestimable col·laboració.

La propera jornada per al Club Tennis Montbui tindrà lloc el 15 de gener de 2011 a les instal·lacions del Club Tennis Mar.

 

CAMPIONAT DE MINITENNIS, CIRCUIT JUGUEM I CONFERÈNCIA PER ALS PARES I MARES, AL TENNIS MONTBUI (28/NOV/10)

El cap de setmana del 27 i 28 de novembre les instal·lacions del Club Tennis Montbui van acollir diverses activitats esportives i educatives. Així, el divendres va tenir lloc una conferència dirigida a pares i mares sobre com han d'actuar en les diferents etapes del nen/a esportista. L'exposició va córrer a càrrec del psicòleg esportiu de l'equip TopTennis, que dirigeix l'Arcadi Manchón. La conferència va contar amb una gran participació (prop de 75 persones).

El diumenge al matí es va celebrar el IXè torneig de minitennis amb una setantena d'alumnes de diferents escoles de club, com el C.T. Cervera, C.T. La Pobla, C.T. Vilafranca, C.T. Manresa, C.T. Vilanova i el mateix C.T. Montbui, entre d'altres. El guanyador del torneig va ser el jugador montbuienc Pol Calleja, que es va imposar a la final a l'Àlex Pomés per un resultat d'11 a 9.

Aquest torneig de minitennis va coincidir amb la final del Circuit Juguem, que també es va celebrar a les instal·lacions montbuienques. El guanyador d' aquesta modalitat va ser el també jugador montbuienc Xavi Oliva, que va vèncer a la final a en Jordi Valls per un doble 6 a 3.

 

RESULTATS DELS EQUIPS (28/NOV/10)

El passat 27 de novembre, l’equip cadet femení del Club de Tennis Montbui va disputar la segona jornada del Campionat de Catalunya per equips de clubs per comarques, enfrontant-se al Club Tenismar a les instal·lacions montbuienques. L'enfrontament, que constava de 4 partits, es va decantar de part de les jugadores del Club Tenismar, que van vèncer per 3 a 1 a les jugadores locals. Per part montbuienca van jugar la Paula Moreno (0-6 / 0-6), la Mònica Òdena (1-6 / 3-6), la Janna Homs (6-2 / 6-2) i, en el partit de dobles, la Patricia Bertran i la Janna Homs (4-6 / 6-4 / 4-6).

En la modalitat infantil masculí d'aquesta competició, el Club Tennis Montbui es va imposar al C.N. Sitges per un resultat de 5 a 0. Els jugadors montbuiencs van ser l'Albert Pomés, el Jaume Morera, el Joan Marc Pomés i el Guillem Rubinat.

Igualment, en la modalitat absolut masculí d'aquest torneig, el Club Tennis Montbui va caure derrotat davant del Club Tennis 5 Ponts, que es va imposar per un resultat 4 a 0. Van jugar per part montbuienca en Cristian Bariles, en David Marfil i en David Vives.

El Club Tennis Montbui agraeix un cop més els seus patrocinadors, Grup Moix i Centre Dental Montbui, per tot el suport rebut a les competicions.

 

XERRADA SOBRE COM HAN D'ACTUAR ELS PARES EN LES DIFERENTS ETAPES DE L'ESPORTISTA (26/NOV/10)

L'equip tècnic de TOP TENNIS, dirigit per l'Arcadi Manchón, treballa amb un psicòleg esportiu per tal de millorar la qualitat de les classes que reben els nostres alumnes. Aquest psicòleg esportiu és en Joan Carles Monge, creador del 1r màsters de psicologia a Europa i psicòleg de l'acadèmia de tennis de Sergi Bruguera, entre d'altres.

El proper dia 26 de novembre, a les 20.00h (instal·lacions del Club Tennis Montbui), el Sr. Monge ens oferirà una xerrada sobre com han d'actuar els pares en les diferents etapes de l'esportista.

Tots els pares i mares d'alumnes quedeu convidats a aquest acte, del qual esperem que tragueu el màxim profit.

 

PRIMERA JORNADA DE LA LLIGA COMARCAL DE TENNIS (14/NOV/10)

El cap de setmana del 14 de novembre l’equip júnior del Club de Tennis Montbui va estrenar-se en la Lliga Comarcal de Tennis, enfrontant-se al C.T. Vilafranca.

No van tenir massa sort els anoiencs en la seva primera jornada, ja que van caure per 5-0 en terres vilafranquines. Els jugadors montbuiencs van ser en Santi Òdena, en Nil Florensa, en Marc Ventura i en Marc Grané. El dobles el van disputar en Santi Òdena i en Nil Florensa, els quals van perdre per un ajustat partit de 3 sets.

L’equip TopTennis és l’encarregat de fer la funció de capitania en tot el torneig.

El Club Tennis Montbui agraeix un cop més els seus patrocinadors, Grup Moix i Centre Dental Montbui, per tot el suport rebut a les competicions.

 

INICI DE LA TEMPORTADA TENNÍSTICA 2010-11

Després de l'aturada vacacional, l'Escola del Tennis Montbui reprèn la seva activitat aquest Setembre. Així, mentre l'escola d'iniciació, perfeccionament, competició i adults ja han inaugurat la nova temporada, l'Escola Esportiva de Tennis serà presentada el proper dissabte dia 25 de Setembre a les 12:00h a les pistes de tennis. T'esperem!

Informació sobre l'Escola Esportiva de Tennis: Les inscripcions es poden formalitzar a partir del dia 6 de Setembre, de dilluns a dijous de 19 a 20h al Local Social del Club Tennis Montbui (situat al costat de les pistes de tennis).

IMPORTANT: donada la previsió d'alta demanda d'enguany, recomanem realitzar la inscripció i lliurar-la (a l'oficina Tennis Montbui) abans del dijous dia 23 de setembre. No et quedis sense plaça!!!!

 

FINALS DELS CAMPIONATS SOCIALS AL CLUB TENNIS MONTBUI (JULIOL/10)

J.Mª Cañizares novament s'ha alçat com a campió del campionat social del Club Tennis Montbui, a la primera categoria. A la final ha derrotat per un doble 6/2 a Ricard Ureña, el qual ha realitzat un campionat més que destacable.

 

A la segona categoria, un imparable Francisco Salguero s'ha proclamat campió, en imposar-se a la final per 6/1 6/3 a Juanma Guarnido. Cal destacar el bon nivell de joc que el finalista Juanma ha desplegat durant tot el campionat.

 

XAVI OLIVA, DEL CLUB TENNIS MONTBUI, CAMPIÓ A VILAFRANCA (29/MAIG/10)

El passat dissabte dia 29 de maig, a Vilafranca, Xavi Oliva s'alçà campió de la 3a prova del Circuit Juguem, de la Federació Catalana de Tennis. La prova es disputà en a les intal·lacions del Club Tennis Vilafranca, en un dia assolellat, sobre pistes de terra batuda.

La final del torneig la disputaren l'Adrià Aguilar i el Xavier Oliva, ambdós jugadors del Club Tennis Montbui. Fou un partit molt disputat i renyit, decantat finalment a favor del Xavi per un resultat de 7/5 - 6/4.

El fet que hi haguessin set jugadors del Club Tennis Montbui, d'entre més d'una trentena, i que els protagonistes de la final fossin d'aquesta mateixa entitat demostra la qualitat i el nivell que s'està assolint en les seves categories inferiors.

 

TORNEIG DE MINITENNIS I INTERCLUBS, AL TENNIS MONTBUI (01/MAIG/10)

El passat dissabte 1 de maig es va celebrar la desena edició del torneig de minitennis, al Club Tennis Montbui.

Tot i el fort ruixat que va caure, es van poder assecar les pistes, i la competició es va poder disputar amb normalitat, contant amb una participació d'una seixantena de joves tennistes d'arreu de la geografia catalana (Vic, Manresa, Vilafranca...).

Adrián García es va proclamar campió, després de derrotar a Biel Alcaraz a la final.

TORNEIG INTERCLUBS
Igualment, el diumenge 2 de maig es va celebrar una trobada interclubs amistosa entre el Club Tennis Vilanova del Camí i el Club Tennis Montbui. Els participants per part vilanovina van ser en David Ríos, José Niso, Raül Criado, Rubén Criado, Fernando Luque, Fco. Javier Gómez, Carles Rubio, Ricard Torelló, Roger i Fran. Per part montbuienca van jugar en José Mª Cañizares, Miguel González, Joan Manuel Aguilar, Luís Mamolar, Pere González, Xavier Bacardit, Juan Antonio Lázaro, David Marfil, Esteve Borràs i Santi Òdena.

La matinal es va completar amb un dinar de germanor i el lliurament de plaques commemoratives de la trobada, tot esperant reeditar l'enfrontament ara a les pistes vilanovines.

 

DERBI MONTBUIENC, PEL CLUB TENNIS MONTBUI (24/ABR/10)

El passat 24 d'abril tingué lloc la confrontació entre el Club Tennis Montbui i el C.E. Moreres, corresponent al campionat Comarcal Júnior de tennis.

Els partits es disputaren a les instal·lacions del Club Tennis Montbui, i fou la darrera prova quant a la fase regular.

Els partits foren els següents: Carles Fàbregas (Moreres) va guanyar a David Vives (Montbui) per 6/2 i 6/2; Pau Trenado (Montbui) va superar a Jordi Fàbrega (Moreres) per 6/4 i 6/2; Marc Murillo (Moreres) va guanyar a David Marfil (Montbui) per 6/1 5/7 6/3 i David Pajón (Montbui) va superar a Txema Cerdan (Moreres) per un doble 6/3.

Arribada la igualada al marcador, l'enfrontament es decidí en un partit de dobles que s'endugué l'equip local per 6/4 6/4.

El Club Tennis Montbui agraeix un cop més els seus patrocinadors, Grup Moix i Centre Dental Montbui, per tot el suport rebut durant les competicions.

 

XAVI OLIVA, DEL TENNIS MONTBUI, CAMPIÓ AL TENNIS PIERA (18/ABR/10)

El cap de setmana del 17 i 18 d'abril el jove tennista Xavi Oliva va guanyar, a Piera, un dels tornejos englobats al Circuit Juguem, de la Federació Catalana de Tennis. El jove jugador del Tennis Montbui va superar a la final al també montbuienc Pol Marín, per 6-0 / 6-2. Ambdós jugadors van assolir la final després de derrotar a les semifinals als també montbuiencs Adrià Aguilar i Marc Muntañé, respectivament.

Albert Pomés, finalista a Vilafranca
------------------------
També el cap de setmana del 17 i 18 d'abril es va disputar la final del X Torneig Juvenil d'Hivern a Vilafranca del Penedès, amb presència montbuienca. En categoria aleví, Albert Pomés, del Tennis Montbui, va assolir la primera final d'aquest any, demostrant que està en progressió i agafant el ritme de competició ideal.

Derrota del cadet masculí al Comarcal
-------------------------------------
Igualment, el passat dissabte 17 d'abril es van enfrontar el Tennis Montbui i el Club Tennis St. Llorenç al torneig Comarcal, amb victòria pels de St. Llorenç per 3 a 2.

Van guanyar els montbuiencs Nil Florensa davant d'Alejandro García (5-7 / 6-2 / 6-4) i en Marc Ventura amb en José Manuel Del Valle (6-0 / 6-0). Les derrotes montbuienques van caure del costat de l'Albert Llinares, davant del Josep Maria Esteve (1-6 / 6-7); l'Iván Méndez, davant l'Iván Carrasco (2-6 / 0-6) i, en el partit de dobles, en Nil i en Marc, davant del Josep Mª i l'Iván (4-6 / 3-6)

 

DERROTA DE L’INFANTIL DEL TENNIS MONTBUI (06/MARÇ/10)

El dia 6 de març, a les instal·lacions de la Societat Esportiva Corbera, es van enfrontar l'equip local contra el Club de Tennis Montbui en la categoria infantil femení, competint en la Lliga Comarcal de Catalunya d'Equips de Club.

El guanyador de l'enfrontament va ser la SE Corbera, que va guanyar tres dels quatre partits que es van disputar.

Els resultats dels partits foren els següents:

- Janna Homs va perdre contra Paula Martí per 0-6/0-6.
- Paula Moreno va perdre contra Clara Miquel per 2-6/0-6.
- Patricia Bertran va perdre contra Anna Gómez per 6-7/2-6.

El partit de dobles el van jugar les montbuienques Paula Moreno i Janna Homs, les quals van guanyar per 6-1/6-1.

Cal agrair la col·laboració de l'Ajuntament de Sta. Margarida de Montbui, de la Gestoria Carles i de Moix Serveis i Obres S.L. en la seva tasca amb el grup Top Tennis.

 

VICTÒRIA DE L’EQUIP JÚNIOR DEL TENNIS MONTBUI (20/FEB/10)

El passat dissabte, dia 20 de febrer, l’equip júnior del Club Tennis Montbui s'imposà a l’equip del C.T la Pobla de Claramunt. Tot i el fort vent que bufà, la jornada, disputada a les instal·lacions del C.T Montbui, va poder transcórrer amb normalitat.

Quant als partits, el jove montbuienc David Vives va cedir contra Genís Camps per 6/2 6/4. Igualment, el jugador local Pol Isanta va cedir també davant d'Adrià Fernández, per 6/4 6/2. Per la seva banda, els montbuiencs Pau Trenado i David Marfil van saber resoldre els seus enfrontaments amb victòria, davant de Xavier Bartrolí (6/1 6/2) i Daniel Rodríguez (6/1 6/0), respectivament.

L'empat al marcador va forçar, doncs, que l'eliminatòria es decidís en un emocionat cinquè partit de dobles, que va caure del costat de l’equip local, el Tennis Montbui, per un resultat de 5/7 7/5 i 6/4.

Cal agrair novament la col·laboració del Centre Dental Montbui i de Jardineria Moix, els quals donen gran suport a tots els equips de l’escola del Tennis Montbui.

 

DERROTA DE L'INFANTIL DEL TENNIS MONTBUI (30/GEN/10)

El dia 30 de gener, a les instal.lacions del Club Tennis Montbui, es van enfrontar l'equip local contra el Club Tennis Sant Boi en la categoria infantil femení, competint en la Lliga Comarcal de Catalunya d'Equips de Club.
El guanyador de l'enfrontament va ser el club visitant, que va guanyar tres dels quatre partits que es van disputar.

Els resultats dels partits van ser els següents:

- Carlota Fàbregas va guanyar a Andrea Balcells per 5-7/6-3/7-6.
- Paula Moreno va perdre contra Sandra Morillas per 6-0/6-4.
- Janna Homs va perdre contra Alba Pérez per 6-4/6-0.

El partit de dobles el van jugar la Paula Moreno i la Patricia Bertran, les quals van perdre per 6-1/6-2.

Cal fer una menció especial al bon joc de Carlota Fàbregas que, tot i que va començar el partit perdent el primer set i patint una mica, va poder remontar, tot lluitant cada un dels punts sense perdre la concentració.

Cal agrair la col.laboració de l'Ajuntament de Sta. Margarida de Montbui, de la Gestoria Carles i de Moix Serveis i Obres S.L. en la seva tasca amb el grup Top Tennis.

 

VICTÒRIA DEL TENNIS MONTBUI A OLESA (16/GEN/10)

Aquest dissabte 16 de gener, a les instal·lacions del CT Olesa, s'han enfrontat l'equip local contra el Club Tennis Montbui en la categoria infantil femení, competint en la Lliga Comarcal de Catalunya d'Equips de Club.

El guanyador de l'enfrontament ha estat el club montbuienc, que ha guanyat els quatre partits que s'han disputat.

Els resultats dels partits han estat els següents:

-Carlota Fàbregas ha guanyat a Clara Solsona per 6-1/6-1.
-Paula Moreno ha guanyat a Marina Nieves per 6-2/2-6/7-6.
-Mònia Òdena ha guanyat a Maria Guardia per 6-3/6-2.

El partit de dobles l'han jugat la Carlota Fàbregas i la Marina Marfil, les quals han resolt amb un doble 6-0.

Cal destacar el bon joc de totes les jugadores del CT Montbui, que han disputat punts de bella factura.

Cal agrair la col·laboració de l'Ajuntament de Sta. Margarida de Montbui, de la Gestoria Carles i de Moix Serveis i Obres S.L. per la seva tasca amb el grup Top Tennis.

 

DERROTA DEL TENNIS MONTBUI A LA LLIGA COMARCAL (19/DES/09)

Aquest dissabte, a les instal·lacions del Club Tennis Montbui, s'han enfrontat l'equip local contra el Club Tenismar, en la categoria infantil femení, competint en la Lliga Comarcal de Catalunya d'Equips de Club.
El guanyador de l'enfrontament ha estat el Club Tenismar, que ha guanyat tres dels quatre partits que s'han disputat.

Els resultats dels partits han estat els següents:

-Carlota Fàbregas ha perdut contra Sara Gómez per 4-6/6-4/6-7.
-Paula Moreno ha perdut contra Belén Hernández per 4-6/6-2/1-6.
-Mònica Òdena ha guanyat a Alba Jurado per 6-4/6-7/7-6.

El partit de dobles l'han jugat la Coral García i la Patricia Bertran, les quals han perdut per 6-2/6-0.

Cal destacar el bon joc de totes les jugadores dels dos equips, ja que han estat uns partits molt disputats i s'han ofert molts bons punts.

Cal agrair la col·laboració de l'Ajuntament de Sta. Margarida de Montbui, de la Gestoria Carles i de Moix Serveis i Obres S.L. en la seva tasca amb el grup Top Tennis.

 

CIRCUIT 'JUGUEM' AL TENNIS MONTBUI (29/NOV/09)

El passat diumenge 29 de novembre va celebrar-se el I Torneig Circuit Juguem a les instal·lacions del C. T. Montbui. Aquest torneig és pioner a nivell estatal i va dirigit a nens i nenes de fins a 10 anys d'edat amb un nivell de competició d'iniciació. Aquesta competició pretén adaptar els futurs jugadors/es a les competicions juvenils en obert.

El torneig va constar de dues fases, la primera fou en sistema de lliga i la segona per eliminatòries. Van participar un total de 26 jugador/es procedents de clubs de la comarca de l'Anoia i L'Alt Penedès.

En general es va poder veure un bon nivell tècnic i competitiu però el que més va destacar va ser l'excel·lent comportament i esportivitat tant dels jugadors com dels pares i mares que van acompanyar i recolzar en tot moment als jugadors.

Els guanyadors van ser en Joan Marc POMÉS i la Berta RASPALL, que van vèncer a la final a en Guillem ARAGONÉS i a la Patrícia BERTRAN respectivament.

L'organització i direcció del torneig va anar a càrrec del grup TOP TENNIS amb la inestimable col·laboració i recolzament de la junta directiva del Club Tennis Montbui

 

DERBI MONTBUIENC (28/NOV/09)

El dia 28 de novembre, a les instal.lacions del C.E. Les Moreres, es van enfrontar l'equip local i el Club Tennis Montbui en la categoria infantil femení, competint en la Lliga Comarcal de Catalunya d'Equips de Club.
El guanyador de l'enfrontament va ser el Club Tennis Montbui, que va guanyar tres dels quatre partits que es van disputar.

Els resultats dels partits van ser els següents:

-Carlota Fàbregas va guanyar a Xènia Palau per 6-3/ 6-3
-Paula Moreno va perdre contra Marta Marza per 6-3/ 7-6.
-Coral García va guanyar a Lara Balcells per 6-1/6-1.

El partit de dobles el van jugar la Carlota Fàbregas i la Paula Moreno, les quals van guanyar per 6-1/6-2.

Cal destacar el bon joc de les jugadores del Club Tennis Montbui, que van jugar uns partits molt disputats, aconseguint una victòria molt merescuda.

 

VICTÒRIA DEL CLUB TENNIS MONTBUI DAVANT DEL C.T. VILAFRANCA (14/NOV/09)

El passat dissabte 14 de novembre, a les instal·lacions del Club Tennis Montbui, es van enfrontar l'equip local contra el CT Vilafranca en la categoria infantil femení, competint en la Lliga Comarcal de Catalunya d'Equips de Club.

El guanyador de l'enfrontament va ser el C.T. Montbui, que va guanyar tres dels quatre partits que es van disputar.

Els resultats dels partits van ser els següents:

-Carlota Fàbregas va guanyar a Clara Bosch per 6-1/ 6-3
-Paula Moreno va guanyar a Eila González per 6-3/ 2-6/ 6-3.
-Coral García va guanyar a Marta Ibáñez per 6-3/ 7-5.

El partit de dobles el van jugar la Mònica Òdena i la Diana Jericó, les quals van perdre per 6-5/7-5.

Cal destacar el bon joc de les joves tennistes del CT Montbui, aconseguint la victòria final prou merescuda.

Cal agrair la col·laboració de l'Ajuntament de Sta. Margarida de Montbui, de la Gestoria Carles i de la Jardineria Moix en la seva tasca amb el grup Top Tennis.

 

IX TORNEIG DE MINITENNIS AL CLUB TENNIS MONTBUI (8/NOV/09)

El passat diumenge 8 de novembre es va celebrar la novena edició del Torneig de Minitennis, a les instal·lacions del Club Tennis Montbui. Tot i la ventada que va fer durant la jornada, hi van participar 61 nens i nenes d’entre 4 i 10 anys d’arreu de la comarca.
Tots els participants i també els acompanyants, pares i mares, van mostrar una actitud exemplar durant les quasi tres hores de competició.
Al finalitzar la competició es va fer entrega dels trofeus i obsequis a tots els participants. El campió fou en Ferran Puig del Club Tennis Vilafranca, que va vèncer en la final en Pau Perea del Club Tennis Piera.

 

RESULTATS DE JOVES 'RAQUETES' DEL CLUB TENNIS MONTBUI (2.009)

Marc Homs:

- Campió al Campionat de Catalunya (dobles)

- Campió del Torneig Tous Manresa

- Campió del Torneig Diadora Junior FC

- Campió del Torneig Barà

- Finalista del Torneig de Vilafranca del Penedès

- Finalista del Torneig Tennis Mar

- Finalista del Campionat de Catalunya per Equips (categoria aleví) 2009

 

Quim Oliva:

- Campió Torneig Badalona

- Finalista per equips a la Lliga de l'Anoia 08/09

- Finalista Torneig Viafranca

 

TENNIS MONTBUI, CAMPIÓ DEL TORNEIG FESTA MAJOR DE VILANOVA DEL CAMÍ

14/Set/09: El Club Tennis Montbui va imposar-se al Club Tennis Vilanova al campionat de Festa Major de Vilanova del Camí, per un resultat de 5 a 0.

Aquest torneig, celebrat la passada Diada de Catalunya, va disputar-se seguint un format de quatre partits individuals i un doble. Pel que fa als enfrontaments individuals, es van imposar J.Mª Cañizares a Rubén Criado (6-2/6-2), Artemi Caballé a Fèlix Claver (7-6/7-5), Jonathan Martos a David Ríos (6-2/6-3) i Santi Òdena a Xavi Gomera (6-7/6-1/abandó). Pel que fa al partit de dobles, els montbuiencs Pere González i J.Mª Tort van superar als vilanovins Fernando Luque i Julio Martí per 6-3/6-1.